O prăjitură tradițional-frațuzească ce datează din 1850, al cărei nume se traduce ca fulger pentru că este atât de bună încât o mănânci foarte repede. Folosind ingrediente de cea mai bună calitate, am încercat să redăm cât mai bine gustul și să vă introducem astfel în Franța secolului 19.
Biscuite cu ciocolată și migdale, acoperit de un mousse delicios de ciocolată cu lapte și o inserție de iaurt și fructe de pădure care surprinde pe oricine.
Blatul fin de ciocolată și mousse-ul de ciocolată belgiană neagră ce contrastează cu aciditatea și savoarea portocalelor face din această prăjitură emblema cofetariei, fiind una dintre cele mai indrăgite.
Dulceața mousse-ului de ciocolată cu lapte se pierde ușor în budinca de vanilie, făcând din această prăjitură un adevărat vis, care vă poate purta oriunde, chiar și pe o gondolă din frumoasa Veneție.
Biscuite cu migdale peste care se așază cu delicatețe și savoare un strat fin de praline crocante de fructe roșii, un mousse de ciocolată albă cu infuzie de iasomie și o inserție de jeleu de zmeură, litchi și petale de trandafiri. O prăjitură ideală pentru romanticii incurabili!
Imaginați-vă o zi toridă de vară în care ați mânca totusi ceva dulce. Prăjitura Frozen este combinația perfectă între simplitatea iaurtului și gustul dulce-acrișor al fructelor de pădure.
Cu o istorie de peste 100 de ani și purtând numele unei talentale balerine, această prăjitură păstrează parcă din grația inventatoarei sale, combinând perfect bezeaua crocantă cu mousse-ul fin de ciocolată. Mergând mai departe cu imaginația, forma rotundă a bezelei se aseamană cu tutu-ul fustei balerinei.
O reinterpretare a bine-cunoscutului ecler franțuzesc, într-o variantă răcoritoare cu cremă fiartă de vanilie, ciocolată, un strat pufos de frișcă și fructe proaspete.