Prăjituri

Iasi, Strada Dudescu, Nr.11

Email: hriapcairina@yahoo.com

0758.082.378

0746.076.237

Ecler cu vanilie și fondant

O prăjitură tradițional-frațuzească ce datează din 1850, al cărei nume se traduce ca fulger pentru că este atât de bună încât o mănânci foarte repede. Folosind ingrediente de cea mai bună calitate, am încercat să redăm cât mai bine gustul și să vă introducem astfel în Franța secolului 19.

Gold Marabou

 

 

Biscuite cu ciocolată și migdale, acoperit de un mousse delicios de ciocolată cu lapte și o inserție de iaurt și fructe de pădure care surprinde pe oricine.

Marabou

 

 

Blatul fin de ciocolată și mousse-ul de ciocolată belgiană neagră ce contrastează cu aciditatea și savoarea portocalelor face din această prăjitură emblema cofetariei, fiind una dintre cele mai indrăgite.

Vis venețian

 

Dulceața mousse-ului de ciocolată cu lapte se pierde ușor în budinca de vanilie, făcând din această prăjitură un adevărat vis, care vă poate purta oriunde, chiar și pe o gondolă din frumoasa Veneție.

Pink Marabou

Biscuite cu migdale peste care se așază cu delicatețe și savoare un strat fin de praline crocante de fructe roșii, un mousse de ciocolată albă cu infuzie de iasomie și o inserție de jeleu de zmeură, litchi și petale de trandafiri. O prăjitură ideală pentru romanticii incurabili!

Frozen

 

 

Imaginați-vă o zi toridă de vară în care ați mânca totusi ceva dulce. Prăjitura Frozen este combinația perfectă între simplitatea iaurtului și gustul dulce-acrișor al fructelor de pădure.

Pavlova

 

Cu o istorie de peste 100 de ani și purtând numele unei talentale balerine, această prăjitură păstrează parcă din grația inventatoarei sale, combinând perfect bezeaua crocantă cu mousse-ul fin de ciocolată. Mergând mai departe cu imaginația, forma rotundă a bezelei se aseamană cu tutu-ul fustei balerinei.

Ecler cu fructe și frișcă

O reinterpretare a bine-cunoscutului ecler franțuzesc, într-o variantă răcoritoare cu cremă fiartă de vanilie, ciocolată, un strat pufos de frișcă și fructe proaspete.

Amandina

Coș de fructe

Mentă cu ciocolată

 

Savarină

Tiramisu

Suna-ne la

0758.082.378

Contact

Cofetaria Marabou

0758082378

hriapcairina@yahoo.com

Str. Dudescu Nr. 12 - Cartier Tatarasi, vis-a-vis de rond tramvai 11 Iași

Program

Luni - Duminica: 8:00 - 20:00

Social media

Facebook

Instagram

Marabou © 2017. All Rights Reserved.

  •